Smidesproffsen logotyp

Finsmide Stockholm

Att arbeta med smide kräver en stor dos skicklighet och erfarenhet, något som vi på Smidesproffsen har gott om.

finsmide

Se bilder på tidigare finsmide

Finsmide

Konstverk till kommunen eller inredning till restaurangen? Vi tillverkar det du önskar i alla metaller som rostfritt, mässing och koppar. Vi samarbetar med kända arkitekter och designers. Kontakta oss med ditt projekt. 

finsmide trappa

Snabba offerter

Du får alltid svar på din offertförfrågan inom 24 timmar, måndag - fredag.

Kvalitet

Med rätt kompetens och gedigen erfarenhet höjer vi kvaliteten i branschen.

Vi håller våra löften

Det vi kommer överrens om är det vi levererar. Vi håller alltid det vi lovar.

stålstomme

Byggnadssmide

Vi på Smidesproffsen arbetar med monterings- och konstruktionsjobb. Vi hjälper dig gärna med stålkonstruktioner som exempelvis hisstommar, stålstommar, skärmtak och olika räcken.

Anläggningssmide

Hos oss kan du få hjälp med många olika typer av anläggningssmide. Bland annat tillverkar vi sittbänkar, räcken, kantstöd till rabatter och mycket mer.

Konstsmide

Önskar du ett vackert smidesarbete? Då har du kommit helt rätt. Vi är mer än gärna kreativa och skapar konstsmide åt er. Det finns mycket snyggt att göra med metall och några av sakerna vi erbjuder är unika räcken, lyktstolpar och olika skulpturer.

Servicesmide

Har du upptäckt en skada på någon av dina konstruktioner? Vi finns här och hjälper dig gärna med service eller reparationer. Några av de saker vi kan hjälpa till med är byte av dörrar och galler, reparation av olika inbrottsskador samt andra typer av underhållsarbete.

räcke

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Kontaktinformation