Smidesproffsen logotyp

Svetsning Stockholm

Rätt personal med gällande licenser 

svetsning content

Vårt team av svetsansvarig och duktiga projektledare ser till att personalen besitter rätt kunskap med gällande licenser. 

Personalen är vår styrka!

Vår verksamhet bygger på kvalificerad personal med ständig kompetensutveckling. 

smidesproffsen finsmide 1

Snabba offerter

Du får alltid svar på din offertförfrågan inom 24 timmar, måndag - fredag.

Kvalitet

Med rätt kompetens och gedigen erfarenhet höjer vi kvaliteten i branschen.

Vi håller våra löften

Det vi kommer överrens om är det vi levererar. Vi håller alltid det vi lovar.

finsmide av smidesproffsen

Svetsreparationer

Vi utför alla typer av svetsreparationer i vår verkstad eller hos dig på plats. Har du ett trasigt flak på en lastbil eller behöver byta rör på en ångbåt? Ring oss! 

Svetsning Stockholm

Behöver ditt företag professionell och pålitlig svetsservice som levererar över förväntningarna varje gång? Välkommen till Smidesproffsen – din partner för att ta din verksamhet till nästa nivå!

Svetsning är en grundläggande process i modern industri, avgörande för att konstruera allt från robusta maskiner och komplexa fordon till kritisk infrastruktur och vardagliga föremål. Att hitta en skicklig och pålitlig svetsare är därför av yttersta vikt för att säkerställa kvalitet, säkerhet och effektivitet i dina projekt. Därför strävar vi efter att alltid erbjuda den mest exakta, effektiva och pålitliga leveransen till våra kunder.

Varför välja Smidesproffsen?

Vårt team av certifierade svetsare besitter oöverträffad expertis och kompetens inom en rad olika svetstekniker, inklusive:

 • MIG/MAG-svetsning (Metall-Inert/Aktiv Gas): En effektiv och mångsidig metod för svetsning av stål och aluminium i olika tjocklekar. Idealisk för produktionsmiljöer där svetsfogkvalitet och produktivitet är viktiga.
 • MMA-svetsning (Manuell Metallbågsvetsning): Lämplig för alla material. Kan användas för att svetsa stål, aluminium, gjutjärn och rostfritt stål. Perfekt för reparationer, underhåll och fältarbete där portabilitet och flexibilitet är avgörande.
 • TIG-svetsning (Tungsten Inert Gas): En avancerad teknik som ger högkvalitativa svetsfogar i rostfritt stål, aluminium och andra metaller.
 • PUNKTSVETSNING: Perfekt för fogning av tunna plåtmaterial i karosserier och andra applikationer.

Smidesproffsen erbjuder:

 • Högkvalitativa svetsarbeten: Vi garanterar perfekta resultat med fokus på precision, hållbarhet och estetik.
 • Brett tjänsteutbud: Vi hanterar allt från enkla reparationer till komplexa konstruktioner, oavsett material eller dimension.
 • Erfarna och certifierade svetsare: Våra svetsare har gedigen erfarenhet och relevant certifiering för att utföra svetsarbeten av högsta kvalitet.
 • Modern utrustning: Vi använder den senaste svetstekniken för att optimera prestanda och säkerhet.
 • Flexibilitet och skräddarsydda lösningar: Vi anpassar oss till dina specifika behov och krav för att leverera en skräddarsydd lösning. Vi kan erbjuda svetsning på plats eller i vår verkstad.
 • Kvalitetskontroll och dokumentation: Vi utför noggrann kvalitetskontroll och tillhandahåller detaljerad dokumentation av alla svetsarbeten.
 • Konkurrenskraftiga priser: Vi erbjuder kostnadseffektiva svetslösningar utan att kompromissa med kvalitet eller säkerhet.

Kontakta oss idag!

Sammanfattningsvis, när det gäller svetsning, är vi din pålitliga partner och lösning. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och se hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål och överträffa dina förväntningar. Vi ser fram emot att samarbeta med dig!

Brett utbud

I våra mekaniska verkstäder i Nynäshamn och Högdalen Stockholm kan vi tillverka det mesta. 

Utöver svetsning utför vi även svarvning, pressning , fräsning, kapning av rör och profiler, stansning, borrning, gängning, håltagning, rörbockning, valsning av rör samt klippning av plåt.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Kontaktinformation