Smidesproffsen logotyp

Smidesräcke Stockholm

Vi tillverkar dina smidesräcken efter ritning eller tanke

räcke

Räcken som vi tillverkar:

Smidesräcke

På Smidesproffsen tillverkar vi smidesräcken efter dina önskemål och monterar dem gärna åt dig. Maila eller ring oss oss för en konkurrenskraftig offert.

smidesproffsen bil

Snabba offerter

Du får alltid svar på din offertförfrågan inom 24 timmar, måndag - fredag.

Kvalitet

Med rätt kompetens och gedigen erfarenhet höjer vi kvaliteten i branschen.

Vi håller våra löften

Det vi kommer överrens om är det vi levererar. Vi håller alltid det vi lovar.

racke6

Skyddsräcken

Önskar du dina räcken galvaniserade och målade? Bolla dina tankar med oss. 

handledare7

Trappräcken

Trappräcken till din bostadsrättförening eller pågående bostadsprojekt? Ring eller maila oss för snabb återkoppling samt offert. 

balkongracke 3

Balkongräcken

Räcken efter ritning eller tanke.

Säkerheten i fokus men även viktigt att det blir estetiskt tilltalande med hög finish. Vi konstruerar och om så önskas monterar vi även det färdiga balkongräcket. Vi konstruerar våra balkongräcken i bland annat stål, aluminium, glas samt homogent.

glasräcke

Glasräcken

Vi erbjuder ett brett sortiment av olika glasräcken för både ute- och inomhusbruk. Dessa glasräcken är ett perfekt alternativ för en lyxig känsla samtidigt som de inte skymmer en vacker utsikt. Här tillverkar vi bland annat glasräcken med runda eller fyrkantiga sidostolpar utan handledare och glasräcken med handledare.

Smidesräcken: Säkerhet, stil och elegans

Smidesräcken är ett klassiskt och tidlöst val för balkonger, altaner, uteplatser och verandor. De är både snygga och säkra, och kan ge din balkong, altan, uteplats eller veranda ett personligt och unikt utseende.

Fördelar med ett smidesräcke

  • Säkerhet: Skyddsräcken av smide är ett effektivt sätt att skydda sig mot fall. De är utformade för att hålla för höga belastningar och är därför mycket stabila.
  • Stil: Smidesräcken finns i en mängd olika stilar, från klassiska till moderna. Du kan välja ett räcke som matchar din husfasad eller som ger en egen unik touch.
  • Hållbarhet: Smidesräcken är tillverkade av högkvalitativa material och är därför mycket hållbara. De kan hålla i många år utan att behöva underhållas.
smidesräcke handledare
räcke

Säkerhet
Smidesräcken är tillverkade av starkt material som stål eller aluminium, vilket gör dem mycket säkra. Ett effektivt sätt att skydda mot fall. Räckena är utformade för att ge ett bra grepp och de är ofta försedda med en överliggare.

Stil
Räcken av smide finns i många olika stilar, så att du kan säkert hitta ett som passar din personliga smak. Du kan välja mellan klassiska, moderna eller rustika stilar. Smidesräcken ger din balkong, altan, uteplats eller veranda en känsla av elegans. Vi erbjuder räcken i alla storlekar och stilar. Vi kan också anpassa räcket efter dina specifika behov. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert.

Hållbart

Smidesräcken är tillverkade av tåliga material som håller i många år. De är också lätta att underhålla och kräver bara enklare rengöring. Ett bra val för dig som vill ha ett säkert, snyggt och hållbart räcke.

Prisvärda smidesräcken

Smidesräcken är ett prisvärt alternativ till andra typer av balkongräcken. De är tillverkade av hållbara material och har en mycket lång livslängd jämfört med ett räcke i exempelvis trä. Därför är smidesräcke ett mycket prisvärt val i längden.

När du väljer smidesräcke är det viktigt att tänka på följande:

  • Stil: Vilken stil passar din uteplats eller balkong? Vill du ha ett klassiskt eller modernt utseende?
  • Mått: Räcket måste passa balkongen, altanen eller uteplatsens storlek.
  • Material: Vilket material vill du ha? Stål är starkare än aluminium, men aluminium är lättare att underhålla.
  • Pris: Smidesräcken kan variera i pris beroende på stil, material och mått. Vi vägleder dig så du hittar ett räcke som passar din budget.

Vi är specialister på smidesräcken och kan hjälpa dig att hitta det perfekta räcket till din balkong, altan, uteplats eller veranda. Kontakta oss idag för en offert.

Vanliga frågor om smidesräcken

Här har vi samlat ett par av de vanligaste frågorna våra kunder ställer när det funderar över att köpa ett smidesräcke.

Hur lång erfarenhet har Smidesproffsen gällande tillverkning av smidesräcken?
Smidesproffsen har tillverkat smidesräcken i drygt 20 år.
Leveranstiden varierar beroende på vilket typ räcke du beställer men vanligtvis levererar vi på 2-4 veckor.
Nej det behöver du inte, har du ingen ritning hjälper vi dig med den.
Ja vi kan tillverka räcken som kan användas både utomhus och inomhus.

Ja det går utmärkt. Kontakta oss för en offert.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Kontaktinformation