Smidesproffsen logotyp

Smidesgrindar Stockholm

Vi tillverkar smidesgrindar efter ritning eller din tanke 

smidesgrind

Våra smidesgrindar

Vi tillverkar samt levererar och monterar smidesgrindar över hela Mälardalen. Vi kan designa dem efter dina önskemål. Skicka en ritning, skiss eller ring oss och förklara vilken typ av grind du önskar. 

Snabba offerter

Du får alltid svar på din offertförfrågan inom 24 timmar, måndag - fredag.

Kvalitet

Med rätt kompetens och gedigen erfarenhet höjer vi kvaliteten i branschen.

Vi håller våra löften

Det vi kommer överrens om är det vi levererar. Vi håller alltid det vi lovar.

Smidesgrindar - Elegans för din trädgård

Grindar tillverkade av smide, ett material som utmärker sig för styrka och motståndskraft mot väder och vind, erbjuder en mängd anpassningsmöjligheter. De kan tillverkas i olika stilar, från klassiska till moderna, och kan skräddarsys för att tillgodose individuella behov och preferenser.

Fördelar med smidesgrindar:

  1. Elegant och tidlös design: Med en stilren och tidlös design kan de ge trädgården en känsla av lyx. Variationen sträcker sig från klassiska, symmetriska mönster till moderna, abstrakta former.
  2. Hållbarhet: Smide är ett starkt och tåligt material som står emot tidens tand. Smidesgrindar kräver minimalt underhåll, vilket gör dem till ett ekonomiskt och miljövänligt val.
  3. Anpassningsbarhet: Smidesgrindar kan skräddarsys efter individuella önskemål, med alternativ som varierande höjder, bredder och färger. Val av olika öppningsmetoder, som enkel- eller dubbelsidiga, samt skjutgrindar, ger ytterligare flexibilitet.
  4. Säkerhet: En smidesgrind ökar säkerheten i trädgården genom att förhindra att barn eller husdjur springer ut på gatan eller vägen.

Tips för val av rätt smidesgrind:

  1. Budget: Definiera en budget innan du börjar titta på olika alternativ, eftersom priser kan variera beroende på storlek, stil och material.
  2. Mått: Välj en grind som är tillräckligt bred och hög för att passa dina behov.
  3. Stil: Grindarna kan tillverkas i en mängd olika stilar. Välj en som harmoniserar med trädgården, ditt hus och din personliga smak.
  4. Boka ett platsbesök och låt vår proffsiga personal hjälpa dig med idéer för att hitta den perfekta grinden för din trädgård. Ring oss på Smidesproffsen idag för en offert.

Tekniska specifikationer:

Smidesgrindar konstrueras vanligtvis av stål eller aluminium. Medan stål ger ökad styrka är aluminium lättare och kräver mindre underhåll. Grindarna kan vara pulverlackerade eller betsade, där de pulverlackerade alternativen tenderar att vara mer hållbara. Hör av dig till oss om du har frågor.

Vanliga frågor

Här hittar du svaret på de vanligaste frågorna vi får från våra kunder inför beställning av en smidesgrind.

Hur lång är levernastiden?

Vanligtvis 2-4 veckor beroende på hur stor din smidesgrind är.
Nej, vi anpassar grinden efter dina behov.
Nej, vi anpassar smidesgrinden efter dina behov.

Ja det går bra, antingen har du en färdig ritning eller så kommer vi till dig på platsbesök. Kontakta oss.

Skicka ditt förslag på färg så försöker vi tillgodose din önskan.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Kontaktinformation