Smidesproffsen logotyp

Smidesstaket Stockholm

Smidesstaket till verksamhet eller bostad 

staket

Kontakta oss för offert

Kontakta oss för en snabb offert gällande det smidesstaket du önskar. Tillverkningstiden är oftast kort då vi har flera duktiga smeder som är mycket kunniga gällande smidesstaket, räcken, balkongräcken och handledare. 

Våra smidesstaket

Vi tillverkar högkvalitativa smidesstaket i våra verkstäder i Högdalen samt Nynäshamn.

smidesproffsen bil

Snabba offerter

Du får alltid svar på din offertförfrågan inom 24 timmar, måndag - fredag.

Kvalitet

Med rätt kompetens och gedigen erfarenhet höjer vi kvaliteten i branschen.

Vi håller våra löften

Det vi kommer överrens om är det vi levererar. Vi håller alltid det vi lovar.

smidesgrind

Smidesstaket: Det perfekta valet för din trädgård

Ett smidesstaket är en elegant och stilren lösning som kan ge din trädgård ett lyft. Det är ett robust och hållbart material som håller i många år och det är dessutom mycket lätt att underhålla.

Här är några fördelar med smidesstaket:

  • Elegant och tidlös design: Smidesstaket finns i en mängd olika stilar, från klassiska till moderna. Du kan välja ett staket som passar din personliga smak och stil.
  • Hållbart och underhållsfritt: Smide är ett starkt och slitstarkt material som håller i många år. Du behöver inte måla eller behandla staketet regelbundet, vilket gör det till ett mycket ekonomiskt alternativ.
  • Flexibelt och anpassningsbart: Smidesstaket kan anpassas efter dina behov och önskemål. Du kan välja mellan olika höjder, bredder och färger. Du kan också kombinera olika delar för att skapa ett unikt staket.
  • Säkerhet: Smidesstaket är ett bra sätt att öka säkerheten för din trädgård. Det kan förhindra att barn och husdjur springer ut på gatan eller att obehöriga tar sig in på din tomt.

    Om du letar efter ett vackert, hållbart och underhållsfritt staket till din trädgård är ett smidesstaket det perfekta valet.

Här är några tips för att välja rätt smidesstaket:

  • Tänk på din budget: Smidesstaket kan variera i pris beroende på storlek, stil och material. Vi hjälper dig på vägen. Kontakta oss för en offert.
  • Mät din tomt: Det är viktigt att välja ett staket som är tillräckligt högt och brett för att uppfylla dina behov.
  • Tänk på din stil: Smidesstaket finns i en mängd olika stilar. Välj ett staket som passar din trädgård och din personliga smak.


Ring oss på Smidesproffsen idag för att få mer information. Boka in ett platsbesök så kommer vi till dig och hjälper dig att hitta det perfekta staketet för din trädgård.

Kontakta oss

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.

Kontaktinformation